Reparatie

Witgoedreparatie in Groningen en Drenthe

Het is de nachtmerrie van zovelen: een kapotte wasmachine, wasdroger  of ander onmisbaar witgoedapparaat in je huishouden. Gelukkig kun je in het gebied van Groningen tot Emmen in Drenthe gebruik maken van de enorme kennis en ervaring van Ruvo.

Storing telefonisch aanmelden?

Bel meteen!

Reparatie sinds 1969!

Als sinds 1969 is Ruvo een begrip in Groningen en  omgeving. Ruvo adviseert de beste keuze voor jouw witgoedapparaten op maat, komt deze professioneel installeren en is ook snel ter plaatse als er een reparatie nodig is. In al die jaren is er niet veel wat Ruvo nog niet heeft meegemaakt en weet een storing dan meestal ook zeer snel te verhelpen.

In één bezoek gerepareerd!

Bij een telefonische storingsmelding is er door onze ervaring en het stellen van de juiste vragen al snel een beeld van het probleem en de oorzaak hiervan. In het eigen magazijn kunnen de juiste onderdelen meteen worden opgezocht en worden meegenomen naar jouw locatie. Hierdoor is de reparatie in de meeste gevallen ook in een keer af te handelen en hoeft de monteur niet vaker terug te komen. Belangrijker nog: je wasmachine, droger, koelkast of ander apparaat kun je meteen weer gebruiken!

Storing digitaal aanmelden?

Reparatie formulier invullen

Kosten en garantie

Ruvo is zo duidelijk mogelijk over de kosten: dit is een all-in tarief van € 59,- inclusief btw, voorrijkosten én 30 minuten reparatietijd maar natuurlijk wel exclusief benodigde onderdelen. Dit tarief geldt voor het hele servicegebied in Groningen en Drenthe en kan via pin worden afgerekend. Bovendien krijg je drie maanden garantie op de reparatie! Mocht er besloten worden een nieuw apparaat aan te schaffen, dan worden de reparatiekosten in mindering gebracht op de aanschaf van een nieuw witgoedapparaat bij Ruvo.

Witgoed monteur voor Noord Nederland

Kaart servicegebied voor verkoop en reparatie witgoed

Wij repareren witgoed in o.a. de volgende plaatsen:

Groningen, Haren, Eelde, Glimmen, Harkstede, Garmerwolde, Ten Boer, Ten Post, Eelderwolde, Paterswolde, Peize, Leek,Roden,  Feerwerd, Ezinge, Hoogezand, Kropswolde, Assen, Beilen, Hoogeveen, Zweeloo, Erm, Emmen, Borger, Exloo,Schoonoord, Gieten, Annen, Zuidlaren, Noordlaren, Schipborg, Norg en omliggende plaatsen.

 

vaatwasser reparatie

“koop bij de man die het repareren kan!”

Witgoed reparatie voor Groningen en Emmen

Interesse? Neem contact op:

WAT VINDEN ANDEREN

vaatwasser draait weer als een tierelier bedankt Ruvo

Dijk Groningen

Snelle actie en zeer deskundig

Frank Maatjes

Van afstand kosteloos voor mij opgelost! Dat verdiend een grote pluim!!

John

De vaatwasser bevalt uitstekend! Bedankt voor het goede advies ,de goede service en snelle levering.

Van der veen Ten Boer

Bert kreeg zelfs onze 25 jaar oude miele weer aan de praat. We zijn al zolang klant naar alle tevredenheid een echte vakman

Keen Hoogezand

RUVO was en is onze voorkeurs vakman, no nonsense met kennis van zaken en een uitmuntende service. Afspraak is afspraak.Zo zag ik het als kind al toen mijn ouders er klant waren en zo is het nog steeds

Abbringh Grollo

Specialist in witgoed voor Emmen en Groningen! Vriendelijk en zeer deskundig en goede adviezen voor aankoop nieuwe apparaten.

Ronald Menges (Cow XL)

IK KOM BIJ JE OP LOCATIE LANGS

Advies, installatie en reparatie op locatie in Emmen en Groningen