Over Ruvo

Dé wasmachine en witgoed specialist in Groningen en Drenthe

Sinds 1969 specialist in witgoed!

Hoe langer je iets doet, hoe meer kennis je ergens van krijgt. Hoe meer kennis je hebt, des te beter je iemand kunt adviseren en hoe sneller je problemen kunt oplossen.

In Noord-Nederland, tussen Emmen en Groningen, zul je niet snel iemand vinden met meer kennis en ervaring van wasmachines, drogers, koelkasten, vriezers, vaatwassers en kooktoestellen dan Bert Reuvers. Hij is namelijk al vanaf 1969 actief in verkoop, installatie en reparatie van witgoed!

Het wasmachinehuis in Groningen

Toen het witgoedbedrijf zich in 1969 vestigde aan de Nieuweweg 50 in Groningen was dit eerst onder de naam “Wasmachinehuis Ruvo”. In deze tijd ging het vooral nog om wasmachines die werden verkocht en gerepareerd. In de loop der jaren kwamen daar ook drogers, koelkasten, vriezers en vaatwassers bij. De naam werd daarom aangepast naar Witgoed specialist Ruvo. Een naam die zeker gepast is, aangezien Ruvo zeker tot dé witgoedexpert in Groningen was uitgegroeid.

Van winkel in Groningen naar service op locatie in Noord-Nederland van Groningen tot Emmen!

Met de opkomst van het internet werd in 2015 besloten om de winkel in Groningen te sluiten en een nieuwe website als online etalage in te gaan zetten. Voordeel hiervan is niet alleen dat klanten Ruvo nu digitaal vanuit de luie stoel kunnen bezoeken, maar ook dat Ruvo zijn tijd beter kan benutten met het op locatie helpen van zijn klanten. Daarnaast is Ruvo inmiddels niet meer alleen in Groningen actief, maar ook in Emmen (Drenthe) en het hele gebied tussen deze locaties in. Zie ook de locatiekaart.

Kaart servicegebied

Ouderwetse service voor nieuw witgoed

De nadruk is steeds meer komen te liggen op ouderwetse service met moderne apparatuur. De ervaring die Bert heeft, maakt hem tot dé persoon voor een goed en eerlijk advies en bovendien tot één van de beste witgoedreparateurs van Noord-Nederland.

Samenwerking Koopmetservice.nl

Ruvo houdt de ontwikkelingen goed bij en plaatst zijn favoriete witgoed zelf op de website. Uiteraard is dit altijd een kleine greep uit het enorme aanbod. Door een goede samenwerking met de website Koopmetservice.nl kan Ruvo naast de eigen favorieten beschikken over een nog veel groter aanbod van witgoedproducten.

Bert met koffer bij bus
Blije vrouw met wasgoed

“koop bij de man die het repareren kan!”

Witgoed reparatie voor Groningen en Emmen

Interesse? Neem contact op:

WAT VINDEN ANDEREN

Van afstand kosteloos voor mij opgelost! Dat verdiend een grote pluim!!

John

De vaatwasser bevalt uitstekend! Bedankt voor het goede advies ,de goede service en snelle levering.

Van der veen Ten Boer

Bert kreeg zelfs onze 25 jaar oude miele weer aan de praat. We zijn al zolang klant naar alle tevredenheid een echte vakman

Keen Hoogezand

RUVO was en is onze voorkeurs vakman, no nonsense met kennis van zaken en een uitmuntende service. Afspraak is afspraak.Zo zag ik het als kind al toen mijn ouders er klant waren en zo is het nog steeds

Abbringh Grollo

Specialist in witgoed voor Emmen en Groningen! Vriendelijk en zeer deskundig en goede adviezen voor aankoop nieuwe apparaten.

Ronald Menges (Cow XL)

Goede service en heel persoonlijk

Erik Eric

IK KOM BIJ JE OP LOCATIE LANGS

Advies, installatie en reparatie op locatie in Emmen en Groningen