RUVO | Witgoed Specialist
GRONINGEN-EMMEN
tel: 06 532 90 405 - e-mail: info@ruvo.nl
mobiel menu

Ouderwetse service
voor moderne apparatuur

Asko W SWEDEN EDITION II

€ 998,00 NU: € 799,00

Omschrijving:

Topkwaliteit van asko nu voor een betaalbare prijs!!!!. inclusief 5 jaar garantie.....

Deze vernieuwde trommel zorgt voor een veel beter wasresultaat en gaat behoedzamer met uw wasgoed om. Dankzij het Fuzzy Logic systeem is deze wasmachine tevens zuinig bij minder wasgoed. Zo kunt u ook 4 kg. wasgoed zuinig en snel wassen.

PROGRAMMA’S

Automatisch, sportkleding, intensieve was, synthetische was, witte/bonte was, wol/handwas, kort programma, spoelprogramma, extra kort programma, centrifugeren & pompen

OPTIES

Super spoelen (maximaal zeven spoelingen), uitgestelde start van 1 tot 24 uur, centrifugeersnelheid: 400-1400, niet spoelen/centrifugeren, temperatuur: 20-90ºC.

COMFORT

Resttijd indicatie, programmageheugen, deur opent automatisch aan het eind van het programma.

Energieklasse A+++

Energieklasse A+++

De energieklasse geeft aan hoe zuinig en milieuvriendelijk wasmachines zijn. De ASKO W SwedenEdition heeft een energielabel A+++. Bij een gemiddeld gebruik kost deze wasmachine u ongeveer 43 euro per jaar.

Centrifugetoerental 1400 tpm

Het centrifugetoerental geeft aan hoe snel de wasmachine centrifugeert. De WSwedenEdition heeft een centrifugetoerental van 1400 tpm. Hoe sneller uw wasmachine centrifugeert, hoe droger uw was uit de machine komt. En dat is vooral een groot voordeel wanneer u het wasgoed daarna in de droger gaat drogen. Uiteraard kan ook op een lager toerental gecentrifugeerd worden.

Vulcapaciteit 8 kg

Vulcapaciteit 8 kg

De vulcapaciteit geeft aan hoeveel u in de wasmachine kunt plaatsen. De WSwedenEdition heeft een vulcapaciteit van 8 kg. De aangegeven vulcapaciteit is de maximale capaciteit. Het is altijd mogelijk om er minder in te doen. De wasmachine past de programma’s daar dan op aan.

Geluidsniveau 54 db

Het geluidsniveau bij wasmachines wordt uitgedruk in decibel (dB). De WSwedenEdition heeft een geluidsniveau van 54 db. Hoe lager deze waarde is, hoe stiller de wasmachine is.

Geluidsniveau centrifugeren 75 dB

Het geluidsniveau bij wasmachines wordt uitgedruk in decibel (dB). De WSwedenEdition heeft een geluidsniveau van 75 dB bij het centrifugeren. Hoe lager deze waarde is, hoe stiller de wasmachine is.

Kinderbeveiliging

Deze wasmachine is voorzien van een kinderbeveiliging. Hiermee kunt u ongewenste bediening van het apparaat voorkomen. De ASKO WSwedenEdition is voorzien van een kinderbeveiliging.

Uitgestelde start mogelijkheid

Uitgestelde start mogelijkheid

De uitgestelde startmogelijk is vooral handig voor het besparen van energie. Zo kunt u de wasmachine bijvoorbeeld ’s nachts aan laten gaan en van een nachtstroom tarief gebruik maken. De WSwedenEdition heeft een startuitstel van 24 uur

Quattro™

Onze wasmachines zijn robuust, betrouwbaar en uitgerust met een roestvrij stalen kuip; ze zijn gebouwd om langer mee te gaan. De unieke Quattro™ constructie zorgt ervoor dat onze wasmachines duurzaam en stabiel zijn. Onze kuip steunt op vier schokbrekers in plaats van een hangende constructie. Deze stevige schokbrekers zijn ook nog eens bevestigd op een stalen bodem plaat. Het geheel (de kuip / trommel) staat dus los van de mantel. Deze constructie maakt centrifugeren op hoge snelheid mogelijk, zonder dat de machine gaat trillen of schudden. Het gietijzeren lagerkruis aan de achterzijde verstevigt en stabiliseert het geheel nog eens extra!

De nieuwe, actieve trommel, Active DrumTM, zorgt er bovendien voor dat uw was met zorg wordt behandeld en tegelijkertijd blinkend schoon wordt.

SmartSeal™

Onze wasmachines zijn uitgevoerd met het gepatenteerde Smart-SealTM concept. Dit betekent dat de deur direct aansluit op de kuip, waardoor de toegang hermetisch afgesloten wordt, zonder gebruik te maken van een rubberen deurmanchet. Hierdoor blijft de vulopening altijd fris en hygiënisch.

60 MAANDEN ZEKERHEID !

Product informatie:

Garantie:

Klik op de foto voor een vergroting

Levering in de meeste gevallen binnen twee dagen!
Bel: 06 532 90 405 Of: Verstuur contactformulier

Onze meest populaire merken: