SIEMENS EXTRA KLASSE NU 5 JAAR GARANTIE

5 jaar zorgeloos genieten

Wanneer u van 1 juli 2021 tot en met 30 december 2022 een Siemens extraKlasse apparaat koopt, ontvangt u na registratie in My Siemens 3 jaar extra garantie.

Zo werkt de actie

Hoe registreert u zich voor de 5 jaar garantie op extraKlasse apparatuur?

1. Log in bij uw My Siemens account. Heeft u nog geen account? Maak dan direct een My Siemens account aan en geniet van de voordelen.

2. Registreer uw extraKlasse apparaat uiterlijk binnen 3 maanden na aanschaf in My Siemens. Hiervoor heeft u het E-nummer, FD-nummer en serienummer nodig van uw Siemens extraKlasse apparatuur. Deze nummers staan op het typeplaatje van het apparaat.

3. Ga naar uw geregistreerde apparaat in My Siemens en claim uw garantie. U kunt vervolgens het garantiecertificaat direct downloaden. Het certificaat kunt ook in de toekomst altijd terugvinden in My Siemens onder uw apparaat.

Nu kunt u zorgeloos genieten van uw Siemens extraKlasse apparatuur. Wanneer u binnen de garantietermijn van 5 jaar beroep moet doen op onze Siemens Service, verzoeken wij u het garantiecertificaat en de aankoopnota bij de hand te houden zodat wij u direct kunnen helpen.

 

“koop bij de man die het repareren kan!”

Witgoed reparatie voor Groningen en Emmen

Interesse? Neem contact op:

WAT VINDEN ANDEREN

Van afstand kosteloos voor mij opgelost! Dat verdiend een grote pluim!!

John

De vaatwasser bevalt uitstekend! Bedankt voor het goede advies ,de goede service en snelle levering.

Van der veen Ten Boer

Bert kreeg zelfs onze 25 jaar oude miele weer aan de praat. We zijn al zolang klant naar alle tevredenheid een echte vakman

Keen Hoogezand

RUVO was en is onze voorkeurs vakman, no nonsense met kennis van zaken en een uitmuntende service. Afspraak is afspraak.Zo zag ik het als kind al toen mijn ouders er klant waren en zo is het nog steeds

Abbringh Grollo

Specialist in witgoed voor Emmen en Groningen! Vriendelijk en zeer deskundig en goede adviezen voor aankoop nieuwe apparaten.

Ronald Menges (Cow XL)

Goede service en heel persoonlijk

Erik Eric

IK KOM BIJ JE OP LOCATIE LANGS

Advies, installatie en reparatie op locatie in Emmen en Groningen